Феноменалната  сега с -30% отстъпка

Масло от кафе за блестяща коса от O`right

10-05-2017

Recoffee събужда косата за нов живот!

Нежни текстури и пристрастяващи аромати в разградими опаковки с цвят на кафе. Това е Recoffee. Серия, създадена от O`right - марката, превърнала се в символ на любовта към природата и красотата на косата.

Кафето е известен антиоксидант, любима напитка, а сега е и полезно за косата в най-чистата си форма. Маслото от кафе, което O`right извличат от 100% рециклирана утайка, е основната съставка в Recoffee. Именно това ценно масло превръща серията в уникална по рода си и ефективна с действието си. 

Recoffee има противостареещ ефект и действа както върху скалпа, така и върху фибрите на косъма, за да възстанови обема и силата на косата. Комбинацията от масло от кафе, растителни екстракти и естествени пенители, стимулира растежа на здрава коса, блокира ефектите от DHT – един от основните причинители на косопада, подхранва косата и скалпа и ги предпазва от топлинно увреждане. 

За да отговорят на специфичните нужди на различните типове коса, O'right създават за тънката и крехка шампоан Recoffee Volumizing, а за плътната и непокорна - Recoffee Moisturizing.
Олиото Recoffee е финалният щрих, освежаващата глътка кафе, нужна на косата ти всяка сутрин. Нанесено на влажна или суха коса, то премахва сухотата в краищата, образува филм около косъма, който предпазва от увреждане при оформяне с преса или сешоар и придава ослепителен блясък.

Всяка бутилка от серията дължи автентичния си кафяв цвят, именно на ценната съставка, а ароматът на кафе се носи от опаковката на шампоана и остава трайна следа в косата.

Към Recoffee


Може да купиш серията с истинско кафе на O'right и от верига магазини Златна рибка на адрес:

СОФИЯ бул. Витоша 58, тел. 029500613
СОФИЯ бул. Ген. Скобелев 30, тел. 0884163432
ПЛОВДИВ ул. Перущица 8, тел. 087 666 0570
ПЛОВДИВ ул. Св. Климент 6, тел. 032621461
ВАРНА ул. Шейново 4, тел. 0879551224
БУРГАС ул. Уилям Гладстон 21, тел. 0878423969